vole putovanja

Uskrs po guštu Sandre Bagarić: Sa suprugom Darkom otputovala u Italiju

01.04.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Hrvatska glazbena diva Sadra Bagarić javila se iz talijanske prijestolnice mode, no ovaj put više je uživala u vremenu sa suprugom nego u modnim 'krpicama'

Uskršnje blagdane mnogi koriste za putovanja, a isto su učinili i Darko Domitrović i Sandra Bagarić. Bračni par jedva je dočekao toplije vrijeme pa su se uputili u Milano, odakle je Sandra objavila nekoliko fotografija otkrivši kako se provode na proljetnom putovanju.

Naša glazbena diva velika je ljubiteljica sunca i toplijeg vremena koje često koristi za boravak u prirodi, kao i za rekreaciju na suncu, a ove je sunčane dane iskoristila za zabavu sa suprugom Darkom. Iako nije otputovala jako daleko od Zagreba, svaki odmak od svakodnevice godi pa je tako i Sandra u Milanu procvjetala.

Sa suprugom Darkom dijeli strast prema muzici pa ni ne čudi da su jedan dio boravka u Milanu posvetili razgledavajući skupocjene klavire njemačko-američke kompanije 'Steinway & Sons', a proslavljeni je pijanist vrijedne klavire i isprobao.

Osim toga, Italija ne bi bila Italija da se prilikom posjete ne pojede popularni gelatto, a zaljubljeni su Darko i Sandra fotografirali i trenutak u kojem je Darko poput pravog gentlemana supruzi prepustio i svoj dio talijanske slastice.

'Ne postoji tajna, svaki odnos je individualan, a mi imamo povijest. Ako ćemo muzičkim žargonom opisati brak, to je pjesma u kojoj ima i durskih i molskih dionica, ponekad disonantnih tonova, ponekad i pauza, ali bitno je da je refren u stilu pjesme 'Ja ljubim, jer tako hoće srce moje'. Imamo privilegiju razgovarati jezikom glazbe, zajedno putovati, pobjeći od stvarnosti, volimo iste ili slične stvari i uvažavamo naše različitosti...', komentirala je Bagarić svoj brak i idiličan odnos sa suprugom prilikom nedavnog intervjua za tportal.

  • +6
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL