zločinački umovi

Zločinački umovi – 13. sezona popularne kriminalističke serije stigla je na Pickbox NOW

27.08.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Jedna od najgledanijih i najpopularnijih kriminalističkih serija današnjice „Zločinački umovi“ (Criminal Minds) na inteligentan se i zanimljiv način bavi zločinima i psihologijom tvrdokornih zločinaca

Istrage o serijskim ubojicama, pedofilima koji djecu odgajaju kao svoju i još mnogo čudnih i nevjerojatnih priča gledajte u 13 sezona koje su stigle na Pickbox NOW!

DRUGAČIJI PRISTUP

„Zločinački umovi“ bave se FBI-evom jedinicom Behavioral Analysis Unit (BAU) sa sjedištem u Quanticu, Virginiji. Scenarij je snažan i uvjerljiv, s pričom koja se fokusira na kazneno profiliranje umjesto na sam zločin. Neke se epizode temelje na istinitim slučajevima, a spominju se i pravi zločinci poput Charlesa Mansona i Jacka Rasparača.

Gledajući ovu seriju, naučit ćete mnogo o raznim zanimljivim mentalnim stanjima. Saznat ćete činjenice iz psihologije – od psiholoških poremećaja do ekstremnih trauma iz djetinjstva.

ZVJEZDANA GLUMAČKA PLEJADA

Činjenica da su glumci prijatelji u stvarnom životu odražava se na samu kvalitetu glume, a kemija među glumcima izrazito je vidljiva. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) i A. J. Cook (JJ) privatno provode mnogo vremena zajedno. Osim toga, mnogi su sjajni glumci gostovali u seriji, kao što su Cameron Monaghan, James Van Der Beek, Tobin Bell, Michelle Trachtenberg i brojni drugi glumci.

„Zločinački umovi“, koje hvale i kritika i publika zbog karakterizacije likova, atmosfere, glume, režije i scenarija, prava su poslastica za ljubitelje kriminalističkih serija.

>> 13 sezona Criminal Minds gledaj odmah na Pickbox NOW

O PICKBOX NOW USLUZI NA ZAHTJEV

Pickbox NOW donosi najbolje iz holivudske i europske produkcije iz svijeta serija i filmova putem online usluge videa na zahtjev i putem ponude odabranih telekom operatera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.