EMOTIVNA LORDE

Glazbenica hrvatskih korijena progovorila o zdravstvenim problemima, ali i prekidu

21.09.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Lorde, 26-godišnja novozelandska glazbenica, pravim imenom Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, svojim je brojnim obožavateljima u iskrenom obraćanju je poručila da prestala ujutro uzimati 'malu žutu pilulu' koju je uzimala od svoje petnaeste godine

Glazbenica svjetskog glasa čija je majka podrijetlom Hrvatica, a prošle je godine nastupila i u zemlji svojih predaka, Irskoj i Hrvatskoj, točnije Šibeniku, u sklopu Solar Power turneje, poznata je po tome što vrlo iskreno komunicira sa svojim najvjernijim fanovima kojima šalje pisma.

Lorde je tako poslala emocijama nabijeno pismo svojim fanovima, a koje su neki prenijeli na društvene mreže, kako se bori s bolešću, ali i slomljenim srcem.

Naime, unazad nekoliko godina, pjevačica koja je na glazbenoj sceni uspješno debitirala još 2013. godine, vrlo je otvoreno govorila o svom zdravlju, problemima s tjeskobom i strahu od javnog nastupa.

Izvor: Društvene mreže

U tom je pismu napisala kako je prestala uzimati lijek koji uzima već 11 godina, jer 'pokušava slušati svoje tijelo'.

'Ranije ove godine sam shvatila da mi je teško slušati svoje tijelo, da je to nešto što nikad nisam naučila. Postala sam potpuno svjesna kako sam ga cijelo vrijeme ignorirala ili mu nisam davala ono što mu treba. Živcirala sam se zbog 'bori se ili bježi' reakcije, uzela bih šaku tableta i gurala dalje. Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra, tisuće jutara od svoje 15 godine, prestala sam uzimati prije pet dana. Vidjet ćemo kako će to ići', bila je iskrena Lorde koja je napisala i da se mora nositi sa 'slomljenim srcem'.

Iako nije spominjala vezu s dečkom Justinom Warrenom, no mnogi su zaključili da je ta ljubavna priča gotova.

'Srce mi je ponovno slomljeno. Drugačije je ovaj put, ali opet isto', napisala je dobitnica dva Grammyja koja tvrdi da i dalje na 2023. godinu gleda pozitivno.