velika promjena

Zlata Mück Sušec promijenila imidž: U novu godinu ušla s novom frizurom

04.01.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Popularna HRT-ova voditeljica Zlata Mück Sušec ovog je jutra gledatelje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' iznenadila novom frizurom

Hrvatska se već godinama budi uz omiljenu HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', a naši simpatični voditelji ovog jutra su Zlata Mück Sušec i Ognjen Golubić! Simpatičnu Zlatu nismo još vidjeli u novoj 2024. godini, a gledatelje je iznenadila promjenom imidža!

Godinama već poznata voditeljica 'fura' bob u raznim varijacijama, a u zadnje vrijeme nosila je popularni lob (engl. long bob).

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Međutim, s obzirom da je nova godina vrijeme za nove početke i promjene, Zlata je jutros osvanula s kratkim bobom kakvog se na društvenim mrežama naziva stacked bob.

Zlatu su zbog promjene gledatelji zasuli komplimentima zaključivši da izgleda prekrasno, mlađe i svježije. 'Jako lijepa promjena. Bravo Zlata!', napisala je jedna pratiteljica Facebook profila kultne HRT-ove emisije.

Popularna voditeljica priključila se timu 'Dobro jutro, Hrvatska' 2017. godine, a često se govori kako je jedna od najdugovječnijih lica HRT-a.

VIP HUMANITARNI TURNIR

Zlata Muck Sušec i Saša Sušec u jednom od rijetkih zajedničkih izlazaka

Pogledaj galeriju