izgleda sjajno

Još jedno moćno izdanje naše Vanne uz apsolutni must-have sezone

30.12.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Jedina dama žirija showa 'The Voice Hrvatska' svake nam subote priprema prave modne poslastice. Ovaj put se uskladila s ostatkom žirija pa je outfitom donijela dašak rokerskog glamura

Pred žirijem Dinom, Urbanom, Gopcem i Vannom još je jedna večer puna teških odluka. Oni moraju odabrati tko prolazi u daljnju etapu natjecanja, a koga više nećemo gledati na ovoj efektnoj pozornici. Iako mora donijeti niz teških odluka o svom timu, Vanna je pripremila još jedan odličan outfit.

Za ovu je večer odluke popularna pjevačica odjenula crnu kombinaciju koju je podigla šljokastim dodacima koji su tijekom ovog perioda jednostavno nezaobilazni!

U kombinaciji originalne asimetrične haljine od tila te kratkog cropped sakoa s potpisom Twinseta pjevačica je pokazala rock glam, a ove sezone ne odvaja se ni od platforma. Ovaj put to su Terry De Havilland kožne sandale s blok petom, a nosi ih uz efektne mrežaste hulahopke na kojima su sitne šljokaste perlice. Apsolutni must-have ove sezone!

Blještavilo se prenosi i na nakit pa se ukrasila visećim Swarovski naušnicama, velikim prstenom te brošem, a za njezin stajling zaslužan stilist i dizajner Boris Banović. Da je prava zvijezda poručila je i izborom svog nakita pa je provodni motiv nakita upravo - zvijezda!

marija mirković

Brojna poznata lica na predstavljanju albuma; Vanna zablistala u hit čizmama i baloneru

Pogledaj galeriju