ne izgledaju tako

Zendaya i Tom Holland potvrdili da su još u vezi, ali jesu li još uvijek sretni?

18.03.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Otkako je Zendaya otpratila Toma Hollanda s Instagrama u siječnju, mnogi se pitaju o stanju njihove veze. Snimljeni su ovog vikenda na teniskom turniru, no izrazi na njihovim licima ne odaju baš pozitivan dojam

Osim što je Zendaya polako, ali sigurno postala jedna od vodećih dama u svijetu mode, njezin ljubavni život također privlači pozornost. Dugo je mlada glumica bila u vezi s britanskim glumcem Tomom Hollandom, no nedavno se počelo šuškati da su vezu okončali. Da su još uvijek zajedno potvrdili su ove nedjelje, no izrazi na njihovim licima ne odaju dojam sreće.

Ove nedjelje par je prisustvovao ženskom finalu u Indian Wells Tennis Gardenu u Kaliforniji, a Zendayi je pripala čast da kasnije i uživo čestita pobjednici meča, Igi Swiatek.

Pojavljivanje Zendaye i Hollanda dogodilo se nakon što je par zajedno prisustvovao premijeri filma 'Dina: Drugi dio' u Londonu ove veljače, čime su potvrdili da su još uvijek u ljubavnoj vezi, no izrazi na njihovim licima ove nedjelje ne pokazuju da se par baš i zabavio.

@espn #Zendaya and #TomHolland soaking up some #tennis sun 🎾 (via @Tennis Paradise ♬ son original - OST Cinematic Universe 🇲🇫

Uz komešanje na tribinama, Zendaya i Holland snimljeni su kako zajedničko vrijeme provode plešući, ali i na mobitelima, zbog čega mnogi i sumnjaju u stanje njihove veze.

Zajedničke snimke dolaze nakon što su u siječnju počele kružiti glasine o njihovom prekidu kada je Zendaya prestala pratiti Toma na Instagramu. Međutim, Zendaya je prestala pratiti sve račune, a Tom je i dalje pratio njezin profil.

ZENDAYA

Ova divna haljina stara 13 godina te s očaravajućim detaljima čista je fantazija

Pogledaj galeriju