IVA ŠTRLJIĆ

Zbog 'Larinog izbora' preselila sam u Zagreb

10.04.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Tridesetčetverogodišnja Iva Štrljić, poznatija kao blagajnica Iris iz 'Larinog izbora', u Zagreb se iz Beograda preselila zbog serije, gdje uživa u svakodnevnim snimanjima i pogledu na grad s najljepše terase

Beogradska glumica Iva Štrljić, koja u Larinom izboru glumi blagajnicu Iris Rončević, kazala je kako je potpuno različita od uloge koju glumi te da je još više uzbuđena pri stvaranju lika. 'Uživam snimajući u Zagrebu i družeći se s ekipom iz serije. Bilo bi lijepo kad bi Iris označila početak novih suradnji koje priželjkujem u budućnosti', rekla je za Extru.

Priznaje da uživa u Zagrebu u koji se morala doseliti zbog posla. 'Zaista uživam. Oduševljena sam ekipom iz serije i radujem se svakom novom danu snimanja. Živim u divnom stančiću blizu centra i imam jednu od najljepših terasa na svijetu s koje se vidi cijeli grad', rekla je Iva koja je rođena Beograđanka, a zadnja tri razreda gimnazije završila je u Splitu, a Fakultet dramskih umjetnosti upisala je u rodnom gradu.

Ta 34-godišnja glumica priznaje kako voli djecu, ali, kako kaže, potreba za majčinstvom pojavi se kad upoznaš osobu uz koju sebe možeš zamisliti kao majku, što su joj potvrdile mnoge prijateljice. 'Vjerujem u ljubav i potrebu da budeš s nekim. U želju da se pokraj tog nekog ušuškaš navečer kad se sve smiri, u ugrijani dlan u nečijoj šaci kad je vani bura, u zagrljaj kad su snjegovi, u ono kad svaki dan čuješ Volim te i Fališ mi', zaključila je romantično.