NA LISTI SRPSKIH NAPREDNJAKA

Šampanjac, torta i trubači: Kći splitskoga glumca Milana Štrljića burno proslavila Vučićevu, ali i svoju pobjedu

04.04.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Glumica i kći legendarnog Milana Štrljića, kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Kumovi', i beogradske umirovljene primabalerine Slavice, privlačila je pažnju u stožeru Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića slaveći pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima. Ondje je bila jer je već neko vrijeme članica te stranke

Glumicu koju je domaća publika imala priliku gledati u seriji 'Larin izbor' zanima politika već neko vrijeme. 'Kada ste dugo i predano posvećeni svom poslu i kada imate rezultat, onda sagledavate društvo zemlje u kojoj živite i koju volite na cjelovit način. Tad ste u poziciji da uvidite sve dobre i duboke razloge zbog kojih ste vrlo zahvalni što ste baš u toj zemlji rođeni i živite, ali i da date svoj doprinos svemu tome', nedavno je Iva Štrljić objasnila svoj razlog ulaska u te vode za Alo. Na listi Srpske napredne stranke za beogradsku Gradsku skupštinu našla se na sedmom mjestu, pa će po svemu sudeći završiti kao gradska zastupnica.

O Vučiću je rekla da je 'čovjek koji ulijeva sigurnost, koji drži riječ, da je velika snaga njegove vjere u budućnost Srbije i njegove ljubavi prema zemlji te da je njoj to dragocena motivacija i daje joj krila', a na prozivke po društvenim mrežama ne obazire se jer, kaže, 'zbog prirode posla koji radi ima jak imunitet na to'.

Podsjetimo, poznati splitski dramski glumac Milan Štrljić razveo se od Ivine majke, balerine Slavice, i početkom devedesetih vratio se u Hrvatsku. Glumica je poručila da je opterećuju priče o ocu. 'Imam osjećaj da mi se stavlja teret na leđa, koji ja, kao krhko žensko biće, ne moram nositi', rekla je svojedobno za Informer.rs.

  • +3
Iva Štrljić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX