dugo je nismo vidjeli

Znate li kako danas izgleda kći glumca Milana Štrljića? Svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti

30.03.2023 u 09:43

Bionic
Reading

U Beogradu je održana proslava jubilarne 700. epizode telenovele 'Igre sudbine', a jedna dama se posebno isticala i privlačila poglede. Riječ je o Ivi Štrljić, kćeri legendarnog Tončija iz 'Velog mista', glumca kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Kumovi' na Novoj TV

Iva Štrljić je imala 15 godina kada su joj se roditelji razveli. Otac je otišao živjeti u Hrvatsku, a majka, umirovljena primabalerina Slavica je ostala u Beogradu. O odnosu sa ocem Milanom Štrljićem nije često govorila u javnosti, no nedavno se je progovorila o tome u kakvom je danas odnosu sa njim.

'Nedostajalo mi je da ponekad on stane iza mene, ma koliko ja djelovala stameno. Ali, s druge strane, baš to me je očvrsnulo. Divim se muškarcima koji su požrtvovni i koji brinu o svojoj djeci nakon razvoda. Nema ljepše, veće i važnije osobine, jer tom ljubavlju kazuju ono najznačajnije o sebi. U brizi je najveća moć i najprivlačnija ljepota jednog muškarca', izjavila je Iva za Hello!. Sa tatom je u kontaktu. Kako je rekla, ne pričaju o nekim važnim životnim pitanjima, ali često se čuju, razgovaraju.

Osim po svojim ulogama te knjizi 'Nemaš pojma koliko te volim' poznata je i po svom odvažnom načinu odijevanja.

Tako se na beogradskoj promociji pojavila u crnoj haljini od perja mini duljine s otvorenim ramenima. U prvom planu bile su njezine vitke, utrenirane (dugim šetnjama po Beogradu) gole noge. Kako je ranije izjavila, 'obožava glamur i najradije bi u teretanu išla u glamuroznom izdanju'. Crveni ruž je njezin zaštitni znak. Smatra da je on 'boja nečeg moćnog u nama'.

Inače, u seriji 'Igre sudbine' osvojila je publiku ulogom Dijane Erski. U javnosti se nikad nije pojavila s partnerom. Taj svoj dio života skriva od javnosti. Srpskim medijima je svojedobno otkrila da su muškarci koje je voljela podsjećali na oca ta 'voli da muškarac bude bolji od nje da se ona njemu divi'. Prošle godine je privlačila je pažnju u stožeru Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića slaveći pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima. Ondje je bila jer je već neko vrijeme članica te stranke.