O OVOME MOŽEMO SAMO SANJATI

Zavirite u unutrašnjost superjahte na kojoj je Beyonce plovila Hrvatskom, a čiji je tjedni najam nevjerojatnih 12 milijuna kuna

11.09.2020 u 12:47

Bionic
Reading

Apsolutno sve što bi mogli poželjeti, na superjahti Lana, najnovijoj, ujedno i najvećoj Benettijevoj superjahti, možete i dobiti. Čak nevjerojatnih 12 milijuna kuna, koliko se mora posegnuti u džep kako bi tjedan dana mogli ploviti na istoj, izdvojili su Beyonce i Jay Z kako bi uživali u Hrvatskoj

Ne prestaje se pričati o boravku Beyonce i Jay Z-ja u Hrvatskoj, gdje su ovoga puta plovili na luksuznoj superjahti Lana, kojoj je ovo ujedno jedna od prvih plovidbi. Riječ je o jednoj najvećih Benettijevih superjahti, a čiji si najam mogu priuštiti samo oni čije se bogatstvo broji u milijunima.

Naime, za samo tjedan dana boravka na luksuznoj superjahti morat ćete izdvojiti nevjerojatnih 12 milijuna kuna, no, vjerujte, tada vam zasigurno neće nedostajati ni ptičjeg mlijeka.

Riječ je o ljepotici dugoj 107 metara, koja će već na prvi pogled ostaviti sve bez riječi, a kada pogledate i unutrašnjost, bit će vam jasno zašto je jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih parova današnjice odabrao upravo nju za krstarenje sa svojom djecom, osmogodišnjom Blue Ivy i trogodišnjim blizancima Rumi i Sir, kao i cijelom svitom pomoćnika - dadilja, tjelohranitelja...

Unutrašnjost jahte napravljena je da ugosti 12 gostiju u osam spavaonica, odnosno u jedan glavni i sedam VIP apartmana, od kojih je svaka drugačije uređena. Za udobnost i sigurnost svih gostiju tu je 31 član posade koji se brinu da sve prođe u savršenom redu.

A tu su još spa centar, teretana, kinodvorane, bazen, veliko sunčalište... Kako bi doista mogli uživati u privatnosti, ali i luksuzu, za najzahtjevnije tu je i razna oprema - od brodova, jet skija pa sve do opreme za ronjenje.

  • +12
Superjahta Lana Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

A što se tiče interijera, tu se definitivno nije štedjelo. Blagovaonski stol izrađen je ručno od oniksa, a nevjerojatan pogled pruža se i iz zimskog vrta. Na jahti čak postoji i hammam, odnosno turska kupelj. No, da više ne duljimo, pogledajte fotogaleriju i sve će vam biti puno jasnije.