UŽIVALI NA SUPERJAHTI

Odmor u Hrvatskoj je gotov: Beyonce i Jay-Z spakirali kofere i krenuli kući

08.09.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon što su nekoliko dana proveli u najvećoj tajnosti krstareći Jadranom, njihov je boravak u Hrvatskoj otkriven. No, na radost mnogobrojnih obožavatelja, danas je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih glazbenih parova današnjice, zajedno sa svoje troje djece, napustilo Hrvatsku

Fotograf Pixsella snimio je danas u Srebrenu, Župi dubrovačkoj, luksuzni gliser, koji je zapravo pomoćni brod superjahte Lana, kako pristaje uz rivu sa zanimljivim društvom. Naime, na njemu se nalazio jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih glazbenih parova današnjice, Jay-Z i Beyonce, koji su se sa svojom djecom, Blue Ivy i blizancima Rumi i Sir Carterom, iskrcavali na obalu, a sve pod budnim okom tjelohranitelja koji su brinuli za njihovu sigurnost.

  • +11
Beyonce s obitelji otišla iz Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Par se nakon toga uputio u zatamnjene kombije, a kojima su se potom uputili prema zračnoj luci i krenuli svojoj kući. Time je zapravo završio njihov tajni boravak u Hrvatskoj, a koji je na kraju ipak otkriven i to fotografijama koje su mobitelima snimili slučajni prolaznici.

Beyonce i Jay Z, koji su u Hrvatskoj boravili već 2009. godine, ove su godine upravo u našoj zemlji odlučili proslaviti 39. rođendan pop dive. S povećim osiguranjem, ali i dadiljama, stigli su na Jadran i prvo vrijeme proveli krstareći na superjahti Lana dubrovačkim akvatorijem, da bi se potom uputili prema Kornatima i otoku Galešnjaku, gdje je Beyonce, na romantičnoj večeri, proslavila rođendan.

Osim na Galešnjaku, supružnici su viđeni i na Kornatima, točnije u restoranu Fešta na otoku Žutu, gdje su bili sami, okruženi tek brojnim tjelohraniteljima koji su brinuli kako ih nitko ne bi snimio mobitelom ili im se približio.