DETALJI BORAVKA

Otok Vrnik ostavio ih je bez riječi: Procurila privatna fotografija Beyonce i Jay-Z-ja s odmora u Hrvatskoj

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 10.09.2020 10:35
  • Objavljeno 10.09.2020 u 08:48
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iako su Hrvatsku već napustili, tek sada u javnost stižu fotografije s odmora Beyonce i Jay-Z-ja u našoj zemlji. Njezine objave na Instagramu tek se očekuju, a dok ne stignu, obožavatelji su dobili priliku, zahvaljujući restoranu na otočiću Vrniku u korčulanskom arhipelagu, vidjeti gdje je slavni par uživao

Iz restorana koji se nalazi u centralnom dijelu otočića Vrnik pohvalili su se fotografijom koju bi svatko volio imati za uspomenu. Riječ je o fotografiji na kojoj, ispred crkve na otoku, djelatnici restorana poziraju s jednim od najslavnijih i najutjecajnijih parova današnjice, Beyonce i Jay Z-jem a koji su upravo njihov restoran odabrali za uživanje u najfinijim delicijama.

Beyonce nije krila oduševljenje ni crkvom koja se nalazi na otočiću, a dok su ona i Jay-Z uživali u romantičnom ručku, njihova djeca, trogodišnji blizanci Rumi i Sir i osmogodišnja Blue Ivy, vratili su se na superjahtu Lanu s dadiljama.

Njihov dolazak bio je obavijen velom tajnosti, a iako su stigli već 1. rujna, kada su sletjeli u dubrovačku zračnu luku, nakon čega su se uputili na jahtu i uživali prvo u dubrovačkom, potom i u korčulanskom arhipelagu, da borave u Hrvatskoj doznalo se tek tri dana kasnije, kada se otkrilo da je Beyonce proslavila 39. rođendan na otoku ljubavi Galešnjaku.

  • +11
  • +8

Beyonce s obitelji otišla iz Hrvatske

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon tjedan dana boravka na Jadran, obitelj je s odmorom završila u utorak 8. rujna, kada su se iskrcali na kopno i uputili u dubrovačku zračnu luku, odakle su otputovali u Ameriku.