ANTONIO I FABRIZIO MELLINO

Poznati kuhar s Michelinovom zvjezdicom samo zbog Beyonce je stigao u Hrvatsku kako bi joj pripremio rođendansku večeru

11.09.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Kako bi sve bilo savršeno na njezin 39. rođendan, Beyonce je angažirala dvojicu provjerenih kuhara, oca i sina Antonija i Fabrizija Mellina, koji su zbog nje stigli na otok Galešnjak i tamo pripremili posebnu večeru. Time su se sami pohvalili na Instagramu, objavivši fotografiju sa slavnom pjevačicom, koja je za svoj dan odabrala bijelu kombinaciju

U bijeloj tunici, koja se veže kod grudi i ima raspor prema dolje, te iste boje lanenoj dugoj suknji, raspuštene, kovrčave kose i sa crvenim ružem na usnama Beyonce Knowles bila je spremna za svoj dan iz snova - 39. rođendan koji je proslavila u Hrvatskoj.

Iako je sve organizirano u tajnosti, sada s malim odmakom, detalji polako počinju curiti u javnost, a novom su se fotografijom, i to upravo s rođendanske večere, pohvalila dvojica kuhara, otac i sin Antonio i Fabrizio Mellina, vlasnici restorana Quattro Passi poznatog po tome što su mu dodijeljene Michelinove zvjezdice.

Njih dvojica stigla su u Hrvatsku, točnije na otok Galešnjak, poznat u cijelom svijetu zbog toga što je u obliku srca, kako bi svoje delicije pripremili slavnoj pop divi i njezinom suprugu, reperu Jay Z-ju. Njihov restoran Quattro Passi nalazi se u gradiću Neranu, smještenom između obala Sorrenta i Amalfija, i upravo je tamo Beyonce česta gošća za koju ne vrijede pravila da se mora naručiti mjesecima unaprijed kako bi dobila mjesto.

  • +11
Beyonce s obitelji otišla iz Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL