PRISJETIO SE PROŠLOSTI

Zarađivao je 10 tisuća eura dnevno, no za njega to je bio najgori period u životu

05.01.2024 u 21:32

Bionic
Reading

Danas je uspješni glumac, no Jamie Dornan je, prije negoli mu je Hollywood otvorio svoja vrata, za život zarađivao kao maneken. No, unatoč iznimnom talentu i ljepoti koja je osvojila modni svijet, Jamieju Dornanu taj period i nije ostao u najboljem sjećanju

Iako mu je to svojedobno bio najbolji financijski prihod, 41-godišnji glumac Jamie Dornan sada je priznao kako je mrzio doba kada je zarađivao kao maneken.

To je pomalo iznenađujuća izjava kada se zna da je zarađivao više od 10 tisuća eura dnevno i bio zaštitno lice najpoznatijih modnih brendova - od Calvina Kleina i Diora pa sve do Armanija.

  • +2
Jamie Dornan Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U razgovoru za Radio Times, sada je rekao kako je mrzio pozirati fotografima. 'Mrzio sam kada bi me fotografirali. Punih su me deset godina dobro plaćali da me drugi fotografiraju. Ako dopustiš da si postaviš pitanje 'zašto je tomu tako', onda si sje*an. Jednostavno moraš prihvatiti. Koji god razlog bio, oni te žele fotografirati. Krenite s time, zabavite se i uživajte u toj vožnji. To sam i ja napravio, iako sam sve to mrzio iz mnogih razloga', priznao je Jamie Dornan i dodao kako i dan danas mrzi kada ga fotografiraju.

A vrata showbiza otvorio mu je reality show Model Behaviour, zbog kojeg je napustio i fakultet. Svojedobno je priznao kako je taj trenutak bio odlučujući za njegovu karijeru, iako umalo nije prihvatio priliku.