SVE ZBOG KORONAVIRUSA

Zvijezda '50 nijansi sive' progovorio o najtežim trenucima: Dok mu je otac umirao u Belfastu, Jamie Dornan bio je zatočen u Australiji

16.01.2022 u 15:32

Bionic
Reading

Jamie Dornan otkrio je kako se osjećao dok je, zbog koronavirusa, bio zatočen u Australiji, dok je njegov otac u Belfastu umirao

39-godišnji Jamie Dornan bio je u samoizolaciji u hotelu, prije početka snimanja svog novog filma 'The Tourist' u Australiji, a samo četiri dana nakon izlaska iz karantene primio je strašne vijesti da je njegov otac Jim preminuo od koronavirusa.

Nažalost, zbog postavljenih mjera po svim zemljama svijeta, pa tako i Australiji i Sjevernoj Irskoj, Dornan nije mogao otputovati kući kako bi bio sa svojom obitelji u najtežim životnim trenucima. Jamie Dornan rekao je kako je 2021. zbog svega toga bila najgora, ali i najteža godina u njegovom životu.

Njegov otac, Jim Dornan preminuo je u ožujku prošle godine u 73. godini života, nakon što je, tijekom rutinske operacije koljena, u bolnici pokupio koronavirus.

  • +19
Premijera filma 'Belfast' Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ovo je bilo brutalno vrijeme za mnoge ljude iz mnogih razloga. Svi se trudimo izgurati ovu vožnju do kraja i stići na drugu stranu bez da nas pogodi', rekao je za The Sun slavni glumac, kojeg se mnogi i dalje sjećaju po ulozi u trilogiji '50 nijansi'.

Uz oca je bio posebno vezan, posebice jer je njegova majka Lorna preminula od karcinoma kada je Jamie imao samo 16 godina.