vrlo je seksi

Stigao je 'Turist', nova uzbudljiva serija u kojoj glumi zvijezda '50 nijansi sive' Jamie Dornan

22.04.2022 u 13:29

Bionic
Reading

Nakon serije 'Pad' (The Fall) koja je završila prije pet godina, mnogi su jedva dočekali novu triler seriju s Jamiejem Dornanom. Može ga se gledati u seriji pod nazivom 'Turist' (The Tourist), jezivoj drami smještenoj u australskoj divljini koja je dostupna na HBO Max streaming platformi

Jamie Dornan, glumac najpoznatiji po ulozi Doriana Greyja u trilogiji '50 nijansi sive' u seriji 'Turist' glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australskog zaleđa gdje ga golemi kamion cisterna progoni i pokušava otjerati s ceste. Odvija se epska potjera mačke i miša te se on kasnije budi u bolnici, ozlijeđen, ali živ - osim što nema pojma tko je. Uz nemilosrdne likove iz njegove prošlosti koji ga progone, njegova potraga za odgovorima vodi ga kroz golemu i nemilosrdnu divljinu.

Pored njega, u seriji glume Danielle Macdonald (koja glumi Helen Chambers, policajku koja je na probnom radu), Shalom Brune-Franklin (glumit će Luci, lokalnu konobaricu koja je nehotice upletena u priču, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson i Kamil Ellis.

Izvor: Društvene mreže

Seriju su napisali nagrađivani scenaristi Harry i Jack Williams, ujedno i izvršni producenti uz Christophera Airda i Tommyja Bulfina. Producentica je Lisa Scott, a izvršni producent i redatelj je Chris Sweeney. Ovo nije serija koju treba propustiti i definitivno je ne treba brkati s filmom iz 2010. u kojem su glumili Johnny Depp i Angelina Jolie.

Inače, Dornan je glumac, model i glazbenik iz Sjeverne Irske koji je dobio zlatnu kartu za ulazak u Hollywood. Karijeru je započeo kao model 2001. godine kada se pojavljivao u kampanjama brednova Hugo Boss, Dior Homme i Calvin Klein. New York Times nazvao ga je 'zlatnim torzom', a 2015. godine Vogue mu je dao titulu jednog od 25 najboljih muških modela svih vremena. Zadnjih dana se spominje u kontekstu uloge novog Jamesa Bonda, ali nije siguran može li se nositi s negativnim komentarima javnosti. Ne krije uzbuđenje oko mogućnosti da zaigra Agenta 007, a za tu ulogu se navodno još bore i Idris Elba i Dwayne Johnson.

  • +9
Serija 'Turist' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: ian routledge