ZNA PODIĆI TEMPERATURU

Zapalila internet: Nives Celzijus pozirala u prozirnom topiću

14.02.2018 u 17:32

Bionic
Reading

Uvijek atraktivna pjevačica, spisateljica i glumica ne propušta poigravati se sa svojim skladnim tijelom i izazivati svoje fanove na Instagramu. Ovaj put je Nives Celzijus pokazala kako izgleda nakon dobro prospavane noći

'Kad ne ustajem u 4, 5 ili 6 ujutro, onda ovako izgledam', napisala je Nives Celzijus pored fotografije na kojoj pozira u odjevena u ružičastu pidžamu i čipkasti topić koji naglašavaju njezino isklesano tijelo. Naravno, fanove je oduševila u toj kombinaciji te su je zasuli brojnim kompimentima: 'Predivna si', 'Bombetino', 'Ti uvijek dobro izgledaš', 'U koja doba god se budila uvijek ćeš savršeno izgledati'.

Kad ne ustajem u 4, 5 ili 6 ujutro, onda ovak izgledam... Dobro jutro! 😊

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives ustaje ranije jer odlazi na snimanje serije Nove TV 'Čista ljubav'. Ondje glumi zločestu Snježanu. 

'Sneki je drukčija od mene. Voljela bih imati neke njezine karakterne osobine, posjedovati malo te njezine drskosti. Jedina sličnost je da smo obje vrlo strastvene u ljubavi, izjavila je ranije. Kaže da joj zbog snimanja pati privatni život ali nastoji svaki slobodni trenutak posvetiti svojoj kćeri i sinu. Trenutno radi i na novim pjesmama jer ne želi zapustiti glazbenu karijeru. 'Idem spavati potpuno iscrpljena, ali sretna i zadovoljna', kaže Nives.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV