internet kuha

[FOTO] Oprez, Instagram bi opet mogao pasti jer je Nives Celzijus objavila prevruću fotografiju

06.11.2021 u 23:03

Bionic
Reading

Štogod da objavi na društvenim mrežama svestrana Nives Celzijus izazvat će oduševljenje svojih sljedbenika, a objavom posljednje fotke mogla bi dovesti do rušenja Instagrama

Pjevačica, glumica, kolumnistica, model i publicistica Nives Celzijus jedna je od kraljica društvenih mreža, a koje vrlo uspješno koristi za samopromociju. Njen Instagram pun je izazovnih fotografija, a posljednja u nizu oborila je s tipkovnica njene brojne fanove.

Nives je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, pokrivena samo mekanom bundom. ‘Privatne’ dijelove koje nije sakrila bundom Nives Celzijus strateški je pokrila dlanom.

Nives Celzijus otkako se razvela od nogometaša Dine Drpića o svom ljubavnom životu u javnosti jednostavno ne govori. Međutim, sredinom svibnja priznala je da je zaljubljena. Iako ime svog odabranika nije željela otkriti, priznala je kako su u sretnoj vezi već godinu dana.

Prema svemu sudeći pjevačica, spisateljica i glumica uživa u novoj ljubavi, a odlično joj ide na svim poljima, kako poslovnim, tako i onim privatnim.

  • +23
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL