NE SMETA JOJ HLADNOĆA

Zaogrnuta tek u skupocjeni kardigan: Toples izdanje Elizabeth Hurley na snijegu

26.01.2021 u 15:07

Bionic
Reading

I dok većina ljudi već na sam spomen snijega i hladnoće na sebe stavljaju svu toplu odjeću kako im ne bi bilo hladno, britanska glumica Elizabeth Hurley sušta je suprotnost. Oduševljena što je pao snijeg, pohrlila je van odjevena tek u bijele gaćice i kardigan s lažnim krznom, a za fotografiju je vrlo vjerojatno, kao za sve njezine prijašnje, zaslužan njezin sin Damian

Kada je riječ o broju snimljenih filmova, Elizabeth Hurley i ne može se previše pohvaliti, no zahvaljujući svojoj propaloj vezi sa Hugh Grantom, kao i atraktivnom izgledu, o ovoj 55-godišnjakinji i danas se priča.

Zvijezda filma 'Austin Powers' upravo svoj izgled stavlja u prvi plan, posebice na društvenim mrežama gdje je itekako aktivna. Na njezinu Instagram profilu prati je 1,8 milijuna ljudi, a ona im redovito zahvaljuje na vrijednosti seksi fotografijama.

Posljednja u nizu posebno je oduševila, budući da ovoga puta umjesto na egzotičnim plažama, pokazuje svoje savršeno tijelo na snijegu. Na dvije fotografije, jednoj ozbiljnoj i jednoj veseloj, Elizabeth Hurley pozira tek u bijelim gaćicama, dok grudi prikriva rukama, ali i skupocjenim kardiganom s umjetnim krznom, s potpisom Dsquared2.

  • +7
Elizabeth Hurley Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS

Pretpostavlja se da je i ovoga puta fotografije snimio njezin sin Damian Hurley, kojeg je dobila u vezi s pokojnim Steveom Bingom.