NAJBOLJA REKLAMA

Mamina slika i prilika: Sin Elizabeth Hurley zvijezda je nove beauty kampanje i to rame uz rame s Irinom Shayk

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 14.07.2020 10:38
  • Objavljeno 14.07.2020 u 10:38
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: INTIMISSIMI / FERRARI i Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoju prvu kampanju snimio je prošlog ljeta, a sada je 18-godišnji sin Elizabeth Hurley, Damian, dobio priliku života - sa Ruskinjom Irinom Shayk zvijezda je nove reklame za maskaru Pat McGrath, čime se pohvalio na Instagramu

Senzualni video, u kojem leži na podu i nježno ga grli manekenka Irina Shayk, snimio je 18-godišnji sin glumice i manekenke Elizabeth Hurley za novu kampanju maskara s potpisom Pat McGrath. Slika i prilika svoje slavne majke, s oduševljenjem je prihvatio poziv za snimanje, a finalnim proizvodom pohvalio se na Instagramu.

Na početku videa u prvom je planu Irina, koja se potom spušta i nježno dodiruje rukama u dugim kožnim rukavicama Damiana Hurleyja, a koji cijelo vrijeme senzualno gleda u kameru. U jednom trenutku glavu spušta skroz do njegove, a 18-godišnjak žmiri.

Damian Hurley, kojeg je Elizabeth Hurley dobila u vezi sa pokojnim Steveom Bingom, izrazito je samouvjeren, što je jasno vidljivo i u ovom videu, a od malih nogu ne krije da mu je upravo njegova majka uzor. Ni Elizabeth Hurley nije mogla sakriti ponos zbog njegove kampanje, kojom se isto pohvalila na Instagramu.

  • +14
  • +11

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Ferrari / Profimedia