njihova oaza

Zaljubljeni golupčići: Rakitići uživaju u egzotičnom odmoru, a izabrali su svoju omiljenu destinaciju

27.06.2022 u 17:13

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana proslavili su 7. godišnjicu braka i brčkali se u bazenu u Valenciji. A onda su Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri otišli na očito im vrlo drago mjesto gdje borave svake godine

Da je bivši Vatreni u zgodnu Andalužanku i nakon silnih godina zaljubljen kao prvog dana, već znaju i 'vrapci na granama'. Prošle godine su Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri slavili godišnjicu braka u Burj Khalifi, neboderu koji je sa svojih 828 metara najviša građevina u svijetu.

Naslikavali se po pustinji, a i godinu dana prije su bili u Dubaiju kada su se među ostalim hvalili kako hrane žirafu te se igraju se s medvjedićem kada su sa sobom poveli i tasta Ivána, punicu Puri te šogoricu Irene s mužem Albertom. Sada su pratiteljima pokazali kako ondje guštaju u vožnji na skuterima. Oboje su objavili iste fotografije, te kao i uvijek do sada, zaljubljeni supružnici su jedno drugom 'komentirali' sa srčekima.

'Kao mlađi sam volio izaći, družiti se sa svojim prijateljima, sada su moji prioriteti drukčiji. Godine čine svoje, s današnjim iskustvom neke bih stvari napravio drukčije, ali svako vrijeme nosi svoje. Možda sam u mladosti baš trebao napraviti neke stvari da danas budem ovo što jesam. Ne žalim ni za čim, svatko ima svoj zacrtani put koji slijedi i na tom putu mora biti ustrajan. Bio taj put dobar ili loš, treba ga slijediti, ako treba i glavom kroz zid, priznao je ranije Rakitić za Novi list.

  • +2
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO