S KĆERIMA NA PLAŽI

Ivan Rakitić objavio obiteljske prizore s odmora i nasmijao mnoge: 'Očekivanja vs. realnost'

17.06.2022 u 15:25

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac sa suprugom Raquel Mauri i njihovim kćerima Altheom i Adarom ovog vikenda je uživao u morskim radostima. Fanovima je u duhovitom stilu pokazao kako nije uvijek sve onako kako se čini

Kad nije na treninzima, utakmicama ili putovanjima, Ivan Rakitić stalno je sa suprugom, djecom i psima. Obitelj je uživala na plaži gdje su se, naravno, fotografirali, a nježne trenutke su pokazali cijelom svijetu.

'Očekivanja naprema stvarnosti', opisali su prizore fotografije nogometaš i njegova supruga Raquel Mauri. I dok na prvoj fotografiji idilično poziraju u moru, na drugoj su svi pali u vodu. 'Bez obzira na činjenicu da igram u velikom klubu i da sam, 'ajmo reći, jako poznat, ne želim promijeniti svoj privatni život. Dakle, ako supruga i ja želimo negdje prošetati s djecom, mi se i prošećemo', izjavio je ranije nogometaš za Novi list.

Inače, prije nekoliko dana Rakitići su se pohvalili prinovom u obitelji. Raquelina starija sestra Irene je rodila dječaka. 'Najsretnija sam tetka na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati', napisala je tada sretna Raquel.

  • +2
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO