TRENUCI ZA PAMĆENJE

Oni stalno feštaju: Rakitići obilježavaju veliki dan u njihovoj obitelji

21.06.2022 u 18:03

Bionic
Reading

Nema kome već nije poznato koliko se vole naš proslavljeni nogometaš i njegova Raquel. Obilježili su sedmu godišnjicu crkvenog braka, a zbog njegovih sportskih obaveza već su odradili intiman odmor u dvoje u Turskoj. Ni ove godine nogometaš nije propustio priliku da romantičnom objavom čestita sedmu godišnjicu braka svojoj supruzi

'Slavimo sedam godina braka. Volim te dušom. Danas i zauvijek', napisala je zvijezda španjolskog prvoligaša Sevilla i bivši Vatreni pored fotografije na kojoj zaljubljeno gleda u Raquel u restoranu gdje su izašli na romantičnu večeru. Po tko zna koji put osvojio je dodatne simpatije svojih brojnih obožavatelja.

'Nismo često na meti paparazza, ali ima pokušaja. Znaju nas čekati ispred izlaza garaže. Razumijem ja svačiji posao, ali naravno da bih volio svoj privatni život ostaviti samo za sebe. Nastojimo i kada stavljamo neke zajedničke fotografije na naše profile na društvenim mrežema, sačuvati privatnost naše djece, zamagliti im oči ili izbjeći da im se vidi lice. Nekad mi je žao, jer su fotografije baš lijepe', izjavio je ranije Ivan Rakitić za Novi list.

Prisjetimo se, par se crkveno vjenčao 2015., dvije godine nakon što su brak sklopili u matičara. Svadbeno slavlje održano je u Sevilli gdje i danas žive s njihove dvije kćeri Atheom i Adarom. Mnogima njihovu ljubavnu priču drže za jednu od najromantičnijih u nogometnom svijetu, a počela je kad je nogometaš imao samo 23 godine.

  • +2
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO