NE KRIJU SREĆU

Zajedno u javnosti: Filip Hrgović ponosno pokazao svoju lijepu djevojku

18.09.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Zagrebački boksač Filip Hrgović na prijem kod gradonačelnika Milana Bandića stigao je u pratnji dugogodišnje djevojke Marinele Čaje koju rijetko kada imamo prilike vidjeti u javnosti

Nedavno je iz prvih redova pratila boksački meč u Zagrebačkoj Areni, lijepa Marinela Čaja odlučila je svoga dragog, Filipa Hrgovića pratiti i na službena događanja i dodjele nagrada.

Tako je samozatajna ekonomistica iz Sesveta dotjerana stigla u pratnji svog voljenog Filipa u palaču Dverce gdje je gradonačelnik Milan Bandić ugostio sportaše koji su u 2018. godini postigli iznimne rezultate. Malo kome tada je promaknula atraktivna Marinela koja pak nije krila ponos na sportske rezultate svog dugogodišnjeg dečka.

Odjevena u elegantno crno izdanje od čipke, raspuštene duge kose i uz prikladan make up, Marinela je spremno pozirala uz Filipa koji je pak odjenuo trendi kariranu košulju i elegantne crne hlače.

Inače, par je u vezi pet godina te u skoroj budućnosti planiraju brak i djecu. Naš sve uspješniji boksač jednom je prilikom progovorio o svojoj djevojci i otkrio čime ga je osvojila.

'Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama', kazao je tada.