ATRAKTIVNA ZAGREPČANKA

Njegova najveća podrška: Evo tko je ljepotica koja je osvojila Filipa Hrgovića

10.09.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Protekli vikend boksač Filip Hrgović postao je novi prvak svijeta po kategoriji WBC, nakon što je pobijedio Amerikanca Amira Mansoura. Meč je u zagrebačkoj Areni pratila i njegova lijepa djevojka Marinela Čaja, s kojom je već dug niz godina u vezi

Iako se o privatnom životu našeg sve uspješnijeg boksača Filipa Hrgovića jako malo zna, nakon meča u zagrebačkoj Areni, u kojem je bez problema odnio pobjedu nad 20 godina starijim Amerikancem Amirom Mansourom, njegova lijepa djevojka ipak nije mogla proći nezamijećeno.

Naime, 26-godišnji Zagrepčanin ljubi zanosnu Marinelu Čaju, a svoju su vezu započeli prije pet godina. Vitka i visoka brineta živi u Sesvetama, studira ekonomiju te se također bavi sportom, odbojkom.

'Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama', rekao je jednom prilikom za 24sata.hr stasiti Hrgović.

  • +3
Zagreb Fight Night: Hrgović pobijedio Mansoura Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Svestrana Marinela proteklu je subotu došla podržati svog dragog tijekom važnog meča i odmah nakon pobjede požurila u ring u njegov zagrljaj.

Filipova djevojka voli modu, lijepo odijevanje i šminku. Za svoje pojavljivanje u Areni odabrala je jak make up te je izrazila pune usne i prodorne plave oči, a dugu, pepeljastoplavu kosu je raspustila.

Koliko mu je bitna Marinelina podrška, već godinama ne krije ni naš zgodni boksač te putem društvenih mreža često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

'Najbolja stvar u vezi mene si ti', nedavno joj je poručio putem Facebooka. Osim toga, Hrgović ne krije ni to da s lijepom odabranicom planira brak i djecu u skorijoj budućnosti.

'Već smo dugo zajedno pa su brak i djeca logičan slijed u našoj vezi', rekao je za 24 sata.