NAKON TROVANJA

Zabrinula obožavatelje: Voditeljica Nikolina Ristović ponovno završila na Hitnoj

09.03.2021 u 18:56

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović prije mjesec dana doživjela je strašno iskustvo kad su ona i njezina mlađa kćer Una Sofija završile u bolnici zbog trovanja ugljičnim monoksidom

Pišek Ristović ponovno je završila ne Hitnoj, javivši se svojim brojnim pratiteljima na Instagramu.

'Opet ja... Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan', napisala je, no nije otkrivala nikakve detalje zbog čega je potražila liječničku pomoć.

Inače, samo zahvaljujući brzoj reakciji njezinog supruga Vidoja Ristovića, Nikolina i njezina kćer su spašene.

Naime nakon što mi je supruga javila da se ona i Una ne osjećaju dobro, inzistirao na tome da odmah odu liječniku, a kad mu se više nije javljala na telefon, počeo je redom zvati njihove prijatelje. Jednog je uspio dobiti te je ovaj odmah pozvao policiju i Hitnu, koji su na vrijeme ušli u stan i odvezli ih u bolnicu.

U njihovom zagrebačkom stanu vatrogasci su izmjerili čak sedam puta veću razinu plina od dozvoljene.

Nakon toga angažirala se kako bi potaknula ljude da brinu o sebi i svojim ukućanima i da paze da im se ne dogodi isto što i njoj, samo ovoga puta sa smrtnim posljedicama.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada', nedavno je napisala na Instagramu.