velika ljubav

Kad je prvi put ugledao svoju Eni, Massimo Savić je pomislio da je prestroga za njega, a ludo se vole već tri desetljeća

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Legendarni glazbenik svoju je karijeru započeo još u ranoj mladosti, a imao je i neke veze s poznatim kolegicama, poput one s Bebi Dol, no već 30 godina traje njegova ljubav s voljenom Eni. Imaju jedan od najstabilnijih brakova na sceni, a on je i danas gotovo svakodnevno iznenađuje raznim romantičnim gestama. Kad je neki dan poseban, onda je vidimo i na njegovom Instagram profilu

Massimo i Eni Kondić upoznali su se osamdesetih godina, kad je ona pisala pjesme za Josipu Lisac i druge izvođače. Slučajno su se u isto vrijeme našli u kući aranžera Krešimira Klemenčića. Pjevač je izjavio kako je kad je ugledao svoju buduću suprugu pomislio da je 'prepametna i prestroga za njega te da mu se činilo da je izvan njegove lige'.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Dok je spavala, uzeo joj je mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten, a kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Uvijek s divljenjem govori o supruzi, za nju kaže da je najinteligentnije biće koje zna te da je njegov heroj, a što se tiče recepta sretnog braka, kaže da 'treba biti džentlmen, slijediti moralnost te da 'čovjek treba biti čovjek, a ne životinja'.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Na Instagramu Eni nema često, no ona je uz njega na svim važnim glazbenim događajima. Ovoga puta ljubav njegovog života objavljena je ondje povodom Dana žena. 'Draga gospodo, na ovaj, a onda i svaki drugi dan, sjetimo se da nas sve, u našim životima ključne žene, čine boljima', poruka je koja stoji pored dosad neviđene zajedničke fotografije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!