IZ SVOG GRADA U OSNUTKU

Privatnost mu je najvažnija, no ovoga je puta popustio: Elon Musk objavio novu fotografiju svog najmlađeg sina

09.03.2021 u 15:57

Bionic
Reading

Osnivač SpaceX-a i izvršni direktor Tesle, 49-godišnji Elon Musk, objavio je u ponedjeljak na Twitteru rijetku obiteljsku fotografiju iz 'Starbasea', grada kojega želi stvoriti uz zaljevsku obalu Teksasa

Na fotografiji Musk ponosno pozira s desetomjesečnim sinom X Æ A-Xii i životnom partnericom Grimes, no dok su roditelji usredotočeni na objektiv, malenom je više pažnje privuklo cvijeće.

Od rođenja X Æ A-XII u svibnju prošle godine, Musk je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama sinove snimke podijelio tek nekoliko puta, a najviše u veljači.

Mjesto snimanja nove obiteljske fotografije podsjetnik je na Muskovu prošlotjednu najavu na Twitteru o stvaranju novog grada Starbasea u Teksasu. 'Od tamo do Marsa, dakle i do zvijezda', dodao je objavi 2. ožujka Musk.

U novi grad na jugu Teksasa Musk želi uklopiti i preimenovati selo Boca Chica, u kojem njegova tvrtka SpaceX razvija i lansira prototiove svoje svemirske letjelice Starship.

  • +6
Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

'Žele li SpaceX i Elon Musk ići ovim putem, morat će se pridržavati svih državnih statuta o osnivanju. Okrug Cameron razmotrit će sve odgovarajuće predstavke koje su u skladu s važećim zakonom', prenijelo je više medija izjavu suca okruga Camerona Eddieja Trevina.

Musk je u prosincu potvrdio da se preselio u Teksas.

Odnedavno najbogatiji čovjek na svijetu dosta je škrt po pitanju dijeljenja privatnog života, a i njegova životna partnerica, glazbenica Grimes više je na društvenim mrežama usredotočena na svoj umjetnički izričaj.

U veljači je 32-godišnja Grimes, čije je pravo ime Claire Boucher, podijelila fotografiju sebe i devetomjesečnog X Æ A-Xii, kojeg je dala ošišati po uzoru na jednu od njoj omiljenih televizijskih serija – 'Posljednje kraljevstvo', povijesnoj drami o dolasku velike poganske vojske u Britaniju tijekom 866. godine.

Grimes i Musk su se kao par prvi put pojavili na Met Gala 2018. godine, a svoje prvo, i za sada jedino dijete dočekali su 4. svibnja 2020. godine. Musk, koji se ženio tri puta, od toga dvaput s glumicom Talulah Riley, iz prethodnih veza ima petero djece.