DRUGAČIJI PRISTUP

Za razliku od Meghan, vojvotkinja Camilla ne skida rukavice ni kad se rukuje

05.02.2019 u 21:51

Bionic
Reading

Stručnjaci su primijetili da se mlada vojvotkinja Meghan Markle koristi malim profesionalnim i stilskim trikom noseći rukavice u rukama, a ne na njima. Protumačilo se to kao vrlo prijateljska gesta. Istovremeno nešto starija i iskusnija vojvotkinja Camilla prakticira drugačiji proces

‘Svaki komad na njoj vrlo je pomno promišljen i svrsishodan, pa tako i nošenje rukavica u rukama šalje neku poruku', objasnila je novinarka Elizabeth Holmes i dodala kako su rukavice Meghan Markle tu da upotpune sveukupni dojam, ali i da ga 'podignu' kako bi bio prikladan njoj kao članici kraljevske obitelji.

Njezin izbor da se 'golih ruku' susreće s obožavateljima zapravo je simboličan te se tako želi još više približiti im. Ovakvo mišljenje očito ne dijeli Harryjeva maćeha, vojvotkinja Camilla.

Vojvotkinja Camilla i princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supruga princa Charlesa prilikom posljednjeg angažmana svoje rukavice nije skidala čak ni kada se rukovala s domaćinima. Kraljevski par posjetio je u utorak popodne sud u Londonu, kada su pregledali neke povijesne spise i popili čaj s okupljenima.

Međutim ono što je nekima odvratilo pažnju je gesta vojvotkinje Camille koja od ulaska u zgradu nije s ruku skinula svoje crne kožne rukavice.

Vojvotkinja od Cornwalla tijekom angažmana je pokušala ostaviti pečat na jednom dokumentu posebnom tehnikom koju joj je pokazala jedna od službenica. Ni prilikom tog postupka nije skidala rukavice.