MODA S DVORA

Ugledala se na Kate i Meghan: Vojvotkinja Camilla u istom danu promijenila čak tri stajlinga

01.02.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Camilla od Cornwalla, supruga princa Charlesa, bira klasične modne kombinacije koje podiže s detaljima poput elegantnih rukavica, efektnih torbica ili šešira koje su njezin zaštitni znak

Iako se po pitanju mode na britanskom kraljevskom dvoru obično priča o oufitima Kate Middleton i Meghan Markle, po uzoru na njih i Camilla od Cornwalla si je dala oduška.

  • +3
Vojvotkinja Camilla od Cornwalla Izvor: Profimedia / Autor: NN

Sedamdesetjednogodišnja vojvotkinja u jednom je danu promijenila čak tri stajlinga što naravno nije promaknulo britanskim medijima.

  • +8
Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Camilla se prvo pojavila u crnom od glave do pete sa šeširom u istoj boji u Londonu, da bi se kasnije presvukla u upečatljivu crno-plavu kombinaciju koju je upotpunila minijaturnom crnom torbicom.

Dan prepun obveza, vojvotkinja je završila u dugoj haljini od plavog baršuna u kojoj je izgledala glamurozno kako i priliči supruzi princa Charlesa.

  • +3
Kate Middleton i Camilla Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, kako se već pisalo, ako se pita medije, jedna članica kraljevske obitelji posebno je obožavana, a to je Camilla.

'Camilla je moja omiljena plemkinja, bez ikakve konkurencije. Zna sva naša imena, razvila je percepciju da smo svi u ovome zajedno i uvijek kod nje možete vidjeti tu neku iskru u očima, uvijek će pronaći trenutak da pogleda u kameru', rekao je za People nepoznati dopisnik koji izviještava o kraljevskoj obitelji, koji je želio ostati anoniman.

Novinar je njezinu uglađenost i pristojnost usporedio s karakternim osobinama princa Williama i Kate Middleton. Prema njegovim riječima vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea konstantno izbjegavaju kontakt s kamerom te su navodno opsjednuti kontrolom i time kako će izgledati u očima javnosti.