POD POVEĆALOM

Za Meghan Markle ovo bi mogao biti najveći test od ulaska u kraljevsku obitelj

20.09.2018 u 15:14

Bionic
Reading

Otkako je započela svoju vezu s princom Harryjem, Meghan Markle krenula je s učenjem svih kraljevskih pravila. Iako je mnoga već prekršila, nekih se strogo pridržava, a sada će morati proći još jedan test koji će zapravo pokazati koliko je u ovom periodu naučila

Mnogi tvrde kako se vojvotkinja od Sussexa, otkako je u svibnju udajom za princa Harryja postala dijelom britanske kraljevske obitelji, uklopila sasvim dobro u svoju novu obitelj. Kraljica ju obožava od prvog susreta, i to više ne krije, a Meghan je, za razliku od svoje šogorice Kate Middleton, upravo od Elizabete II dobila dopuštenja za mnoge stvari čak i prije same udaje.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako je postala Harryjeva supruga, ali i mjesecima prije toga, Meghan je brzinski učila sva kraljevska pravila. Iako je mnoga odmah prekrišila, neke je prihvatila bez pogovora.

Ipak, sada će imati i prvo pravo iskušenje, mali test, koji će, svi se nadaju, položiti s odličnim. Naime, nakon što je 'odradila' javna pojavljivanja u društvu supruga, ali i same kraljice, Meghan Markle je danas imala prvo solo pojavljivanje.

U Kensingtonskoj palači nekadašnja glumica našla se u ulozi domaćice na predstavljanju kuharice 'Together', koju je napravila grupa žena koje su svoj dom izgubile prošle godine u velikoj eksploziji u zgradi Grenfell Tower u zapadnom Londonu u kojoj je poginulo 70 ljudi.

Meghan se itekako dobro snašla. Pridružila se grupi žena i pomogla im pripremiti curry s piletinom i kokosom, a odlično se snašla i u pripremi roštilja. Društvo su joj svo vrijeme pravili princ Harry i majka Doria Ragland, koja je u London stigla prije nekoliko dana.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan uskoro očekuje i posjet fakultetu Loughborough, gdje se održava dodjela nagrada Coach Core Awards, a potom će se sama pojaviti i na otvorenju izložbe Oceania u Royal Academy of Arts u Londonu.