U PRAVOM TRENUTKU

Brižna majka: Doria Ragland stiže u Englesku pomoći Meghan Markle

19.09.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Većina obitelji Meghan Markle nije u dobrim odnosima s novopečenom vojvotkinjom, ali zato je majka Doria Ragland uvijek bila uz svoju kćer. Upravo zbog toga trenutno je u procesu preseljenja u London kako bi bila najveća podrška Meghan dok odrađuje prve kraljevske angažmane

Doria Ragland snimljena je na odlasku iz Los Angelesa u zračnoj luci, gdje joj je u pomoć s prtljagom priskočila jedna od djelatnica. U opuštenim sivim hlačama, bijeloj majici dugih rukava, s velikim sunčanim naočalama i torbama, majka Meghan Markle zaputila se, pretpostavlja se, u London.

Tamo će neko vrijeme provesti s kćeri i pripremiti teren za svoje preseljenje u britansku metropolu. Osim toga, Doria će ovaj mjesec proslaviti 63. rođendan, pa ne čudi da ga je htjela provesti uz svoju jedinicu i njezinu novu obitelj.

  • +2
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se nedavno doznalo, učiteljica joge i socijalna radnica dala je otkaz u jednoj klinici u Los Angelesu, pa mnogi nagađaju da će svoju karijeru nastaviti u Londonu te će možda pokrenuti i vlastiti biznis.

Bliski izvori obitelji tvrde da je Doria uzbuđena zbog novog životnog razdoblja i da se veseli što će biti bliže kćeri. Istovremeno, Meghan je silno sretna što će uz sebe napokon imati barem jednog člana obitelji i osobu kojoj može u potpunosti vjerovati.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novopečena vojvotkinja trenutačno prolazi kroz teško razdoblje jer se razočarala u mnogim bliskim ljudima i prijateljima, a pred njom su prvi kraljevski angažmani u kojima se mora iskazati.