MILJENICA KRUNE

Je li ovo još jedan dokaz da kraljica više voli Meghan Markle nego Kate Middleton?

19.09.2018 u 20:06

Bionic
Reading

Kraljica Elizabeta II. već je nekoliko puta dala naslutiti kako je Meghan Markle njezina nova miljenica u obitelji. Prema tvrdnjama princa Harryja, ali i stručnjacima za govor tijela, Meghan je jedna od rijetkih osoba koje kraljicu mogu nasmijati i u čijem društvu uživa, a nedavna vijest o tome kako će se vojvotkinja od Sussexa pojaviti u ITV-jevom dokumentarcu o kraljici ponovno je potaknula priče o tome kako kraljica favorizira Meghan

Od prvog dana u kraljevskoj obitelji kraljica Elizabeta II. je vrlo dobro prihvatila Meghan Markle. Prema riječima princa Harryja, tijekom prvog susreta s kraljicom, kraljičini psi legli su joj pod noge i dozvolili joj da ih pomazi, što inače ne rade nikome osim samoj kraljici, a Meghan je osvojila kraljičine simpatije i kada joj je za Božić poklonila simpatičnog plišanog hrčka koji pjeva.

Vrlo brzo njih su dvije viđene same u javnosti, bez drugih članova obitelji. Meghan se tada pridružila kraljici tijekom posjeta Cheshireu, a prema kraljičinom govoru tijela moglo se vidjeti da je kraljica oduševljena što joj se upravo Meghan pridružila na službenoj dužnosti.

U nadolazećem dokumentarcu 'Queen of the World' posvećenom britanskoj kraljici i njezinoj dužnosti čelnice Commonwealtha, koji će uskoro izaći na ITV-u, pored nekih drugih članova obitelji naći će se i Meghan Markle, ali ne i Kate Middleton.

  • +10
Modni stil Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako ITV još uvijek nije potvrdio detalje o Meghaninoj ulozi u filmu, Chris Ship s ITV-a otkrio je kako će vojvotkinja od Sussuxa u dokumentarcu govoriti o svojoj vjenčanici i svojoj interakciji s Commonwealthom.

U dokumentarcu će govoriti i princ Charles, princ Harry, vojvotkinja od Wessexa, Sophie i kraljičina kći, princeza Anne, ali ne i Kate Middleton koja je prema kraljevskoj hijerarhiji iznad Meghan. Iako su počela nagađanja kako je kraljica odabrala da Meghan kao njezina miljenica sudjeluje u filmu, odbacivši time Kate u drugi plan, razlog Kateinog izostanka s filma zapravo je vrlo jednostavan.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kate je u trenutnu snimanja dokumentarca trebala roditi svaki čas', rekao je za People nepoznati izvor koji je radio na dokumentarcu.

No, iako nije dala intervju za potrebe snimanja dokumentarca, Kate će se ipak pojavljivati na filmu u pojedinim kadrovima, baš kao i princ William.