BRIŽNA VOJVOTKINJA

Meghan Markle originalnim poklonom zahvalila fanovima na rođendanskim željama

17.09.2018 u 19:49

Bionic
Reading

Obožavatelji kraljevske obitelji - dobro pregledajte svoje e-mailove! Kensingtonska palača je, naime, u ime Meghan Markle poslala mali znak pažnje svima onima koji su se sjetili iskazati lijepe želje i čestitke Meghan Markle za njezin 37. rođendan koji je proslavila prošli mjesec

Umjesto crno-bijelih portreta Meghan Markle i princa Harryja koji su poslani kao znak zahvale nakon kraljevskog vjenčanja godine, Palača je, prema pisanju portala People, upotrijebila spontanu fotografiju Meghan Markle koju je ovjekovječio fotograf Gerry Mooney tijekom službenog posjeta Irskoj u srpnju ove godine, a na fotografiji se nalaze Meghan i njezini obožavatelji s kojima je vojvotkinja razgovarala na ulici sa širokim osmjehom na licu.

'Vojvotkinja od Sussexa uistinu je dirnuta činjenicom da ste pronašli vremena pisati joj za njezin 37. rođendan. To je bilo zbilja obzirno od vas i njezino visočanstvo vam se iskreno zahvaljuje na tome i želi vam sve najbolje', piše na zahvalnici, dok se na poleđini nalazi fotografija Meghan i fanova.

Zahvalnicu je na svom Instagram profilu podijelio obožavatelj pod korisničkim imenom LoopyCrown3.

Na predočenoj kuverti s fotografije vidi se službeni žig Kensingtonske palače i natpis 'kraljevska pošta', no bilo je i onih koji su posumnjali u autentičnost zahvalnice.

Ako ste propustili čestitati rođendan vojvotkinji od Sussexa i žao vam je zbog toga, još uvijek imate priliku čestitati princu Harryju koji je prije dva dana proslavio svoj 34. rođendan.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia