veliko slavlje

Za Gorana Ivaniševića i Tatjanu Dragović danas je poseban dan

20.04.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka prije 18 godina na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana Dragović je najstariju kći dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela), a njihova mezimica danas je postala punoljetna

Za razliku od 5-godišnje kćeri Luce koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem Tatjana Dragović na kapaljku pokazuje na društvenim mrežama pa su se njezini pratitelji i prijatelji na Instagramu iznenadili nakon što se bivša manekenka pohvalila s više fotografija najstarije mezimice. Kako i ne bi kad je danas njezin 18. rođendan.

Tatjana Dragović je uz fotografije napisala kako je Amber čini najponosnijom mamom na svijetu te da je neizmjerno voli. Inače, kći Gorana Ivaniševića nije naslijedila njegov talent za tenis, ali pronašla se u konjičkom sportu.

'Oduvijek sam voljela životinje, a moja ljubav prema jahanju zapravo je započela u četvrtom razredu kad sam s prijateljicama prvi put posjetila Konjički klub Trajbar u Zaprešiću. Tamo sam prvo krenula u školu jahanja pa u ljetni kamp', ispričala je ranije za Sportske novosti.

Ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.Sama je rekla kako ima drugačiji karakter od tate Gorana, koji je zbog svog živciranja znao bacati i razbijati rekete, psovati. Ali, Amber je izjavila kako tome nema mjesta u njezinom sportu jer ne smije prenositi negativnu energiju na konja.