DVIJE LEGENDE

Fotka za sva vremena: Posljednja objava Gorana Ivaniševića na Instagramu raspametila sve njegove obožavatelje

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 19.04.2021 10:31
  • Objavljeno 19.04.2021 u 10:31
tportal

Izvor: EPA / Autor: LUKAS COCH

Iako je njegova posljednja fotografija, na kojoj pozira sa suprugom Nives, oduševila njegove pratitelje na Instagramu, ipak je s ovom evocirao uspomene i sjetio sve na neka divna, prošla vremena. Goran Ivanišević jednom je crno-bijelom fotografijom odao počast i svojoj nekadašnjoj kolegici s teniskih terena

'Dobra stara vremena s jednom od najboljih ikada, Monika Seles. Mislim da tada nismo imali pojma što ćemo sve postići u godinama pred nama...'

Napisao je to ispod crno-bijele fotografije nastale na nepoznatom teniskom terenu, naš jedini osvajač Wimbledonea, Goran Ivanišević.

Fotografija je nastala u njegovoj mladosti, što je jasno vidljivo na mladolikom licu proslavljenog tenisača, koji se sramežljivo nasmijao dok se rukovao sa dvije godine mlađom tenisačicom Monikom Seleš.

I na prvi pogled doista, rijetki bi pomislili da će ta djeca postići takav svjetski uspjeh, a oduševljenje objavom nisu krili ni obožavatelji našeg Ivaniševića, kao ni oni Monike Seleš.

  • +7
  • +4

Goran Ivanišević

Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS

'Tako je tužno sve što se dogodilo Moniki. Dvoje najboljih na jednoj fotografiji!', 'Goran i Monika. Kako je lijepo vidjeti vas', 'Pa bravo Gorane. Brzo su svi zaboravili našu malu Mo', samo su neki od komentara ostavljenih ispod fotografije, koja je u kratkom roku prikupila više od 5 tisuća lajkova.