OBOŽAVATELJI U TRANSU

Zapalila Instagram: Tatjana Dragović u provokativnom čipkastom bikiniju izazvala opću pomutnju

23.06.2019 u 20:58

Bionic
Reading

Bivša supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, redovito svoje obožavatelje na društvenim mrežama časti izazovnim fotografijama, a zadnja u nizu izazvala je brojne pozitivne reakcije. Atraktivna bivša manekenka pohvalila se fotografijom u seksi bikiniju koja je malo koga ostavila ravnodušnim

Da ima tijelo boginje, odavno je dobro znano, no svakom novom fotografijom u badiću Tatjana Dragović uspije iznova oduševiti fanove i prijatelje. Na svom Instagramu bivša manekenka podijelila je fotografiju na kojoj pozira u izazovnom crnom bikiniju s dodatkom čipke, uz opis - 'Šteta, danas nema valova'.

Minijaturni bikini u prvi je plan stavio ljepotičinu istesanu figuru i bujne obline na koje su rijetki ostali imuni. Provokativna fotografija izazvala je lavinu oduševljenih reakcija, ne samo fanova, već i brojnih Tatjaninih prijatelja s estrade.

View this post on Instagram

Steta, danas nema valova #bonaca 😂😂

A post shared by T a t j a n a 🌈 (@tatjana_dragovic) on

'Prekrasna žena', 'Ma avion', 'Bila i ostala lijepa žena', 'Fotografije poput ove trebale bi biti zabranjene... srčani udar', 'Rasturate sinjorina', Što reći osim teški top', 'Prekrasno tijelo', Izgledaš savršeno', pljuštali su komplimenti sa svih strana, a Tatjaninim izgledom oduševili su se i glumica Bojana Gregorić Vjezović, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, spisateljica Jelena Veljača, manekenka Lidija Lešić, pijanist Matija Dedić i beauty blogerica Jelena Perić.

  • +14
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Lijepa Tatjana, koja iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, Amber Mariju i Emanuela, te kćerkicu Luce koju dijeli sa sadašnjim partnerom, pjevačem Vlahom Arbulićem, neke obožavatelje je i pomalo zbunila. Naime, nekima nije bilo jasno radi li se o kupaćem kostimu ili je ipak riječ o donjem vešu, a detalj koji zbunjuje najvjerojatnije je čipka koja nije tipičan detalj na kupaćim kostimima.