HOUSE I TECHNO SPEKTAKL

Party na tportalu: Pratite uživo svjetski poznatog DJ-a i producenta Emanuela Satieja

03.03.2018 u 20:51

Bionic
Reading

Njemački DJ i producent će u subotu navečer svojim ekskluzivnim DJ setom 'zapaliti' novi Yammatov studio. Emanuel Satie obilježit će pokretanje najnovijeg, unikatnog medijskog koncepta - Yammatovog Blendera

Yammat FM Labyrinth Open #LABO18 predstavljaju DJ-a i producenta Emanuela Satieja iz Berlina koji će u subotu navečer svojim ekskluzivnim DJ setom 'zapaliti' novi Yammatov studio u Tkalčićevoj 88 i tako obilježiti pokretanje najnovijeg, unikatnog medijskog koncepta - Yammatovog Blendera! 

Izvor: Promo fotografije / Autor: Yammat

Emanuel Satie će svojim 60-minutnim setom prkositi svim vanjskim minusima i atmosferu dovesti do vrhunca! Osim slušatelja & ekipe u novom studiju, u prvom Yammatovom BLENDERU s Emanuelom Satiejem putem live video streama uživat će i mnogobrojna publika diljem svijeta!

Gledajte uživo na FB stranici Tportal.hr večeras od 21:30 do 22:30! Ovaj DJ i producent godine za 2016. (prema Beatportu) vješto klizi valovima plesnog housea i mračnog techna što njegovu publiku diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu, tjera na cjelovečernju akciju na plesnom podiju. Satie je učio od najboljih u izdavačkoj kući Cacoon – uzori su mu Stevie Wonder, DJ T i The RZA, a glazbu ne bi stvarao da nije bilo izdanja koja su dolazila iz legendarnog Motown Recordsa.

Satie će ovog ljeta nastupati i na Labyrinth Open Festivalu koji se održava od 11. do 14. srpnja u Omišu. Kamp Galeb i more na nekoliko koraka već sami po sebi zvuče idealno, no glavni mamac festivala ipak je zvučna kulisa koju će činiti izvođači poput Amelie Lens, Hermana Cattanea, Lena Fakija i Stephana Bodzine. House i techno zvukovi odjekivat će našom obalom, a sve će pratiti i diljem svijeta prenijeti upravo Yammat FM.