NA HRT-U

Glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' napustili Areta i Goran, a tri para ostala u finalu

30.04.2022 u 20:31

Bionic
Reading

Za ulazak u finale emisije 'Zvijezde pjevaju' borila su se četiri para: Areta Ćurković i Goran Bošković, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battufiaca, Marina Orsag i Ivana Kindl te Marko Braić i Gina Damjanović. Na koncu su ispali Areta i Goran

Šestu emisiju 'Zvijezde pjevaju' u subotu su otvorili Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battufiaca te zapjevali legendarnu '14 palmi' Daleke obale.

Voditeljica Barbara Kolara i ovoga je puta šarmirala gledatelje te odjenula vrlo glamuroznu toaletu prekrivenu svjetlucavim kristalićima, a kosu oblikovala u elegantne valove.

Na pozornici su se nakon njih pojavili Areta i Goran koji su večeras pjevali pjesmu 'Rock galama'.

'Malo mi je nestalo riječi. Prešli ste granicu koja većina ljudi u svom životu neće prijeći. Vi ste moja inspiracija', pohvalila ih je Danijela Martinović iz žirija. Par je dobio ukupnu ocjenu 33.

Treći par, Marina Orsag i Ivana Kindl pjevale su pak 'Wicked game' te dobile 38 bodova i velike pohvale svih u žiriju.

Posljednji na redu nastupili su Marko Braić i Gina Damjanović.

'Vi toliko dobro brodite kroz sve glazbene pravce. Napravili ste show, digli ste publiku. To tako treba izgledati', rekla im je Danijela Gini i Marku.

Nakon toga na pozornicu su ponovno došli Mario i Robert te pjesmom 'WMCY' pokušali uvjeriti da su upravo oni zaslužili svoj ostanak u showu.

Za svoj drugi večerašnji nastup Areta i Goran odabrali su pjesmu 'If It Hadn't Been for Love', a nakon njih na stage su stigle Ivana Kindl i Marin Orsag te pjesmom 'You Shook Me All Night Long' apsolutno oduševile okupljene u studiju i žiriju. Žiri im je odlučio dati maksimalan broj bodova.

Posljednji su večeras s drugim nastupom otpjevali Gina i Marko s Baretovom pjesmom 'Teške boje'.

'Kakva energetska bomba za kraj', zaključila je Barbara Kolar.

  • +25
'Zvijezde pjevaju' šesta emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Nakon prebrojavanja glasova publike te bodova žirija, show su napustili Areta i Goran.