NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA

Wayne Rooney obećao prestati piti, uz jedan ultimatum supruzi

07.09.2017 u 20:15

Bionic
Reading

Dok svi očekuju rasplet zavrzlame i sljedeći potez gospođe Rooney, izazvane pijančevanjem i tulumarenjem gospodina Rooney s izvjesnom damom, napadač Evertona prelazi u napad i na bračnom terenu

Nakon nemilog događaja, kada je policija zaustavila pijanog Waynea u automobilu s 29-godišnjom s Laurom Simpsonom, i navodno ga omela u bračnoj nevjeri, trudna Coleen Rooney s njihovim trojicom sinova odselila se svojim roditeljima.

Svoje pojavljivanje u javnosti, ono na treningu, Wayne je iskoristio kako bi ponosno pokazao svoj vjenčani prsten, dok se za prsten Coleen, koja se u četvrtak prvi put pojavila u javnosti, ne zna gdje je.

Kako piše Daily Mail, Wayne je bijesnoj supruzi obećao prestati s izlascima kako bi ostala s njim, ali kako ona nije prestajala s napadima i pitanjima o njegovim noćnim izlascima i druženjima s djevojkama, preuzeo je protunapad i postavio ultimatum - odreći će se pijenja ukoliko ona prestane sa svojim raskošnim putovanjima i odmorima.

U trenutku Wayneovog privođenja zbog vožnje u pijanom stanju, trudna Coleen je sa sinovima bila na odmoru u Španjolskoj, a ta njezina česta putovanja očito nisu Wayneu po volji.

Na desetak putovanja samo ove godine, posjetila je Amsterdam, Madrid, Mallorcu, Ibizu, Las Vegas, Barbados i Portugal pa Wayne upire  prstom u nju da previše vremena izbiva daleko od obiteljske kuće.

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters