gENIJALNI KRIMI SADRŽAJ

Vraćamo se najboljim krimićima

29.01.2023 u 07:37

Bionic
Reading

Pickbox NOW predstavlja krimi serije i film – Moskva u jednom smjeru, Slučajevi Janet King i Karen Pirie

Nakon blagdanske rapsodije, najbolje je vratiti se genijalnim krimi sadržajima. Pripremili smo dvije serije, već znana Slučajevi Janet King te nova i hvaljena Karen Pirie, i krimi komediju Moskva u jednom smjeru.

Svi su dostupni su na streaming servisu Pickbox NOW, a na istom mjestu možete pronaći pregršt serija i filmova u različitim žanrovima i produkcijama.

Slučajevi Janet King (Janet King)

Janet King (Marta Dusseldorp) vraća se s porodiljnog na poziciju tužiteljice i preuzima slučaj visokopozicioniranog policajca Stevena Blakelyja (Akos Armont). Navedeni je osumnjičen za ubojstvo jer je smrtno bolesnoj supruzi davao morfij. Ona je naposljetku preminula, a policija tjera King da slučaj proglasi milostivom eutanazijom. Ipak, tužiteljica odluči tražiti dugotrajnu zatvorsku kaznu za optuženog supruga. Proces suđenja krene u misterioznom smjeru noći kad Blakely nestane.

Karen Pirie (Karen Pirie)

Policijska narednica Karen Pirie (Lauren Lyle) dobila je promaknuće i prvi zadatak koji treba čim prije riješiti. Riječ je o slučaju starom 25 godina, tj. ubojstvu mlade konobarice Rosie Duff (Anna Russell-Martin) koja je pronađena probodena nožem. Tijekom istrage otkrije mnogo rupa u prvotnoj istrazi i to ju dovede u sukob s policajcima koji su prije 25 godina istraživali ubojstvo. Kreće u napetu potragu za pravim počiniteljem.

Moskva u jednom smjeru (One-way to Moscow)

Jedini film na ovom popisu je urnebesna komedija s krimi zapletom. U vrijeme pada Berlinskog zida u Švicarskoj je špijunirano stotine tisuća ljudi. Policajac Schuler (Philippe Graber) poslan je na tajni zadatak u ljevičarsko kazalište u Zürichu. Tamo ne pronalazi ljude koje je trebao razotkriti, zaljubi se u članicu glumačke postave te počinje sumnjati u cilj misije i sistem nadziranja.