POVRATAK U 2000-E

Sjećate se Hilary Duff i filma koji su mnogi voljeli?

22.01.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Zavirite u filmsku vremensku kapsulu na Pickbox NOW – ponovno pogledajte film kojeg ste sigurno obožavali

Nemate ideju što da gledate? Što kažete na povratak u 2000-te, točnije 2009. godinu, kada je izašao film Greta (According to Greta) s Hilary Duff u glavnoj ulozi?

Ova romantična drama vratit će osmijeh na vaša lica, dobro zabaviti i možda posjetiti na mlađe verzije sebe. Film je lako dostupan na Pickbox NOW streaming servisu.

Također, tamo se nalazi veliki izbor filma iz 90-ih i 2000-ih koji će vas podsjetiti na mlađe dane.

Američka glumica i pjevačica Hilary Duff bila je na vrhuncu svoje slave u 2000-ima. Najpoznatija je prema ulozi Lizzie McGuire u istoimenoj seriji i filmu Najluđi provod u Europi (The Lizzie McGuire Movie). Osim navedenog opusa neki je pamte i po glavnim ulogama u filmovima Pepeljuga (A Cindrella Story) i Gospodin savršeni (The Perfect Man).

Greta je jedan od najboljih Duffinih filmova

Film Greta nastoji dočarati koliko naše odluke utječu na druge u našoj okolini.

Sedamnaestogodišnjakinja Greta (Hilary Duff) je traumatizirana mlada djevojka koja se sarkazmom brani od iskaza stvarnih emocija i mentalnih problema. Njezina nezainteresirana majka Karen (Melissa Leo) pošalje ju baki Katherine (Ellen Burstyn) i djedu Josephu (Michael Murphy) preko ljetnih praznika usprkos Gretinom nezainteresiranom stavu. Jedna jedva izbjegnuta katastrofa pokaže joj vrijednost života, s vremenom zbliži se s bakom i djedom te se zaljubi u lokalnog kuhara i doživi prvu ljetnu romansu.

Sviđa vam se što ste pročitali? Onda se zaputite na Pickbox NOW – tamo je film Greta dostupan već danas i možete odmah uživati!