velika promjena

Voditeljica RTL-a nakon deset godina odlazi s te televizije

24.01.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Gledatelji su Ivonu Hemen prvi put u voditeljskoj ulozi vidjeli 2018. godine i to u sportskim vijestima u sklopu informativne emisije RTL Danas. Sada je došlo vrijeme za nove izazove

'Na RTL-u sam počela s radom za vrijeme studija, ubrzo nakon diplome prelazim u sportsku redakciju te radim posao iz snova s ekipom kakvu sam mogla samo poželjeti. Karijera me vodi dalje, a RTL-u sam zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja sam ondje stekla', izjavla je Ivona Heman za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, svoje znanje o televiziji i digitalnim medijima razvijala je tijekom fakulteta. Za vrijeme studija je radila na Televiziji Student, ali i vodila društvene mreže fakulteta. Potom joj se ukazala prilika na portalu RTL-a. Nije pratila samo sportska događanja, već i izbore, suđenja, odjevne kombinacije kraljevske obitelji, a onda je stigla ponuda urednika sportske redakcije Antonija Vuksanovića i 'preselila' se u sportsku redakciju.

'Da nisam sportska novinarka, možda bih sad negdje predavala hrvatski ili engleski. Jako volim jezike i veliki sam grammar nazi, ali ljubav prema sportu je presudila. Znam da zvuči kao floskula, ali kad izabereš posao koji voliš, nećeš raditi ni dana. Moj posao ujedno je moj hobi te se ne mogu zamisliti zatvorena u uredu. Svaki dan mi je drukčiji, uzbudljiv, raznolik i zanimljiv', izjavila je svojedobno za tportal. Za sad se još ne zna gdje će nastaviti svoj profesionalni put.

Ivona Hemen Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX