21. listopada

Vodeća regionalna reperica Mimi Mercedez najavljuje svoj najveći solo koncert u Zagrebu

04.10.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Uoči objave novog studijskog albuma, beogradska reperica Mimi Mercedez priprema svoj do sada najveći samostalni koncert u Zagrebu. U petak, 21. listopada, jedna od omiljenih hip-hop umjetnica u regiji održat će koncert u Tvornici kulture, što će joj ujedno biti i prvi solo nastup u ovom kultnom zagrebačkom prostoru

Uvijek beskompromisno direktna, Mimi Mercedez se kroz desetljeće aktivnog glazbenog djelovanja izgradila u vodeće ime regionalne hip-hop scene. Njene pjesme kao što su 'Ne možeš da sediš sa nama', 'Samo keš', 'Kleopatra' ili 'Patike za trčanje' postale su neizostavan dio kako underground tako i mainstream kulture, prateći videospotovi broje desetke milijuna pregleda na Youtubeu, dok njeni Instagram i TikTok profili imaju više od 200.000 pratitelja, stoji u najavi.

Od samih početaka svoje glazbene karijere, Mimi Mercedez ističe se svojim britkim tekstovima koji na autentičan način obrađuju teme bliske današnjoj mladeži, a svaka pjesma nosi moćnu poruku i jasan stav, što je čini jedinstvenom glazbenom pojavom na ovim prostorima.

Jedna od takvih pjesama je i nedavno predstavljeni singl 'Dajivé Komì', u kojoj joj se pridružio reper Seksi, član sastava Crni Cerak. Upravo tom pjesmom Mimi Mercedez najavljuje i svoj novi studijski album, a prateći videospot trenutno se nalazi i u Top 20 Youtube Trendinga u Hrvatskoj. I dok fanovi iščekuju navedeno izdanje, dio novih pjesama naći će se i na repertoaru njenog najvećeg samostalnog nastupa pred zagrebačkom publikom, 21. listopada u Tvornici kulture.