U DRUGOM TROMJESEČJU

Hilary Swank u 48. godini očekuje blizance: 'Ovo je blagoslov, veliko čudo'

05.10.2022 u 19:15

Bionic
Reading

Glumica i dvostruka dobitnica Oscara i njezin suprug Philip Schneider s kojim je u braku od 2018. godine, čekaju blizance

'Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost, bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati', izjavila je 48-godišnja Hillary Swank u emisiji Good Morning America. Kasnije je gostovala u emisiji 'Uživo s Kelly i Ryanom' te je kazala da je u drugom tromjesečju trudnoće i da se osjeća vrlo dobro.

Ekipa sa seta serije koju trenutno snima - 'Alaska Daily' nije imala pojma o njezinoj trudnoći sve do danas. 'Morala sam odrezati traperice prije koji dan na snimanju filma. Potom sam morala odjenuti jaknu koja nije imala veze s filmom, pa su mi rekli da je moram promijeniti, a ja sam rekla da neću to napraviti, već da ću nositi jaknu koju sam odabrala. Prihvatili su to jer sam producentica, ali i komentirali da će biti čudno', opisala je Swank.

Također je otkrila je da je vrlo uzbuđena i da je u njezinoj obitelji, ali i suprugovoj bilo blizanačkih trudnoća pa ih nije iznenadila vijest da će i oni biti roditelji blizanaca. 'Ovo je blagoslov, veliko čudo. Nevjerojatno je', poručila je glumica. Hilary je nakon gostovanja u emisijama na Instagramu ponosno pokazala trbuščić.

Na trudnoći su joj među ostalim čestitali i brojni slavni poput Marije Sharapove, Chelsea Handler, Kate Hudson i drugih.

  • +3
Hilary Swank Izvor: EPA / Autor: URS FLUEELER

Prisjetimo se, Swank i poduzetnik Schneider su u braku od 2018. godine, kada su se vjenčali nakon dvije godine veze. Zaljubili su se tijekom 2016., a otad su nerazdvojni. Oskarovka je ranije bila u braku s glumcem Chadom Loweom a razveli su se 2007. godine.