muke po pjevanju

Nezgodna situacija: Mila Horvat obznanila što ju je snašlo prije prve emisije 'Zvijezde pjevaju'

05.10.2022 u 18:25

Bionic
Reading

Ovog vikenda na HTV-u kreće 11. sezona popularnog showa 'Zvijezde pjevaju'. Među parovima se našla i sportska novinarka koja je s javnosti, na društvenim mrežama zadnjih dana dijelila atmosferu s proba, a sad je obznanila i problem koji je nastao uoči njezinog pjevačkog debija

Mentorica Mile Horvat, Lara Antić Prskalo ostala je bez glasa. 'Dragi moji, tri su dana do prve live emisije Zvijezde pjevaju gdje ja nastupa prvi puta, a moja mentorica zvuči ovako', ispričala je sportska novinarka u videu koji je objavljen na Instagramu. Lara je uspjela izreći samo 'Bok'.

'Ovo nije šala Lara ima tešku upalu sinusa, grla, ždrijela, alergiju... Po svim simptomima, Lara ima laringitis. Što bi drugo imala?', našalila se Mila. Kako doznajemo, njezina mentorica ima akutnu virusnu upalu grla. Pije antibiotike, lijekove za alergiju, čajeve, vitamine i vjeruju da će 'razvaliti u subotu'.

Mila je pokazala i da je jednu od proba odradila s Larinim suprugom, Hrvojem Prskalom. Inače, Lara Antić Prskalo, sa svojim suprugom je članica grupe Bang Bang čija je najpoznatija pjesma 'Imam' te na YouTube-u broji skoro pola milijuna pregleda.

Mila i Lara jedan su od osam parova koji se natječu u ovoj sezoni.

  • +5
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX