rijetki izlazak

Vječna ljepotica: Monike Olujić ex Kravić nema često u javnosti, ali je zato pokazuju prijateljice

24.05.2023 u 10:30

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica snimljena je u opuštenom izdanju na zabavi s prijateljicama. Fotografije na kojima ju se može vidjeti, na društvenim mrežama je pokazala dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec

Bivšu televizijsku voditeljicu, a danas uspješnu producenticu i scenografkinju Moniku Olujić, javnost je prvi put upoznala 2003. godine kad se natjecala u talent showu Nove TV 'Story Supernova' koji ju je lansirao u zvijezde.

Kako nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a ne pojavljuje se često u javnosti, povremeno ju se može vidjeti na fotografijama prijateljica. Tako je sada osvanula na nekoliko njih na kojima se vidi kako se zabavlja u velikom ženskom društvu. Zgodne dame veselo su pozirale u zagrebačkom restoranu, a slavile su rođendan jedne od njih. Osim Monike, koja uvijek sjajno izgleda, na fotografiji je i njezina prijateljica Mirna Maras Batinić koja je također podijelila iste fotografije.

Podsjetimo, Monika je 2008. stala i pred oltar s Marijem Mamićem s kojim se tada se odlučila povući iz javnosti i posvetiti obiteljskom životu. Par je zajedno dobio dvojicu sinova, Josipa i Jakova, a razveli su se nakon osam godina braka. Drugu sreću pronašla sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem za kojeg se udala u svibnju 2021. godine, a par je ubrzo dobio sina.

  • +5
Monika Olujić ex Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL