ZGODNA MAMA

Monika Olujić ex Kravić u večernjem izlasku; evo kako bivša voditeljica izgleda samo dva mjeseca nakon poroda

19.12.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Krajem listopada ove godine nekadašnja voditeljica Monika Olujić rodila je trećeg sina, ujedno prvo dijete s novim suprugom, odvjetnikom Franom Olujićem. No, rođendanska proslava drage prijateljice bila je i više nego dovoljan razlog da se Monika dotjera i otiđe u noćni provod

'Predivna naša žena, majka, kraljica', 'Wow', 'Mamita', 'Predivna žena!'... Nizali su se tako komentari ispod posljednje objave nekadašnje voditeljice Monike Olujić, poznate i kao Monike Kravić, na Instagramu. Tamo je Monika objavila fotografiju iz noćnog provoda s dragim prijateljima, dok je na Instagram Story prenijela i neke snimke s večere na kojoj su se svi dobro rasplesali.

Na jednoj od fotografija Monika Olujić pozira s dugogodišnjom prijateljicom Martinom Podgorski, koja je također radila na Novoj TV, baš kao i ona sama.

Inače, ovo je Monikina prva fotografija za javnost otkako je krajem listopada rodila trećeg sina, kojeg su ona i njezin drugi suprug, odvjetnik Fran Olujić, nazvali Ivan. Iz braka s Marijem Mamićem Monika ima sinove Jakova i Josipa.

Monika Olujić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Za večernji izlazak, za koji je primila pregršt komplimenata, lijepa je Monika odjenula ružičasto odijelo s dubljim dekolteom, dok joj je kosa bila raspuštena i u laganim valovima. Oči je naglasila smokey eyes tehnikom, dok je na usnama imala ruž iste boje kao i odijelo.