NISMO JE DUGO VIDJELI

Monika Olujić ex Kravić sa suprugom je na zanimljivom putovanju: 'Snovi se ostvaruju'

03.10.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Iako je s odvjetnikom Franom Olujićem u braku već godinu i pol, te s njim ima i sina, Monika Olujić ex Kravić do sada na društvenim mrežama nije objavila njihovu zajedničku fotografiju. Ovoga je puta napravila iznimku

Nekada voditeljica, danas, kako se opisuje, novinarka, stilistica interijera i mama, Monika Olujić, poznata i kao Monika Kravić, živi život daleko od svjetla reflektora. Nakon razvoda od Marija Mamića, s kojim ima dvojicu sinova, Monika se udala za odvjetnika Frana Olujića, s kojim je dobila sina.

Sa svojim drugim suprugom rijetko se pojavljuje na društvenim događanjima, a sve do sada izbjegavala je objavljivati na društvenim mrežama njihove zajedničke fotografije.

Ipak, posljednje putovanje bilo je dovoljan razlog da napravi iznimku. Naime, Monika Olujić je sa suprugom Franom otputovala u Singapur, gdje su uživali u utrci Formule 1. Upravo tamo nastalo je i nekoliko njihovih fotografija, na kojima je Monikin osmijeh dovoljno govorio koliko je uz Olujića sretna.

  • +4
Monika Olujić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Na prvoj fotografiji, modno usklađeni supružnici, poziraju dok je iza njih staza Formule 1, a pored toga je napisala: 'Snovi se ostvaruju.'

Monika se za Frana Olujića udala u svibnju prošle godine, da bi u listopadu dočekali i svoje prvo zajedničko dijete, dječaka kojem su dali ime Ivan. Iz prvog braka Monika ima Jakova i Josipa.