LJEPOTICA U BADIĆU

Viktorija Rađa unatoč nezdravom ritualu na plaži izgleda fantastično

21.08.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Bivša pjevačica i Miss Dalmacije Viktorija Rađa pohvalila se na Instagramu fotografijom s plaže koja će krasiti ljetno izdanja domaćeg lifestyle časopisa. Lijepa Splićanka otkrila je i jednu nezdravu naviku u kojoj voli guštati na plaži, unatoč kojoj izgleda besprijekorno

Viktorija se u mladosti obožavala pržiti na plaži, a što je starija vrućina joj sve više smeta pa posljednjih godina na plažu ne odlazi bez šešira. Uz sebe uvijek ima i kremu za sunčanje.

Pored uobičajenih ženskih potrepština, u njezinoj se torbi za plažu uvijek nađe knjiga, a iako u pravilu voli trilere, za plažu bira lakše štivo poput ljubavnih romana.

Utegnuta fitness trenerica u svojoj torbi nastoji ostaviti mjesta i za nešto što je teško povezati s njezinom besprijekornom linijom.

'Moram priznati da se nađe mjesta i za napolitanke jer mi nema ništa draže nego sjesti na plažu i jesti napolitanke. To mi je takav gušt! Kad si cijeli pokriven solju i grickaš slatke napolitanke - savršenstvo!', otkrila je Viktorija za posebno ljetno izdanje tjednika Story.

Titutlu Miss Dalmacije Viktorija je ponijela 1995. godine, a te je godine upoznala i svoga sadašnjeg supruga, umirovljenog košarkaša Dinu Rađu.

Iako u mladosti nije bila pobornica tjelovježbe, zarazila se uz supruga pa je ubrzo i druge počela poticati na vježbanje i zdravu prehranu, a preseljenjem iz Splita u Zagreb, prije nešto manje od godinu dana, Viktorija je postala trenerica u jednom fitness centru.

  • +5
Viktorija Rađa u kampanji Matije Vuice 'Kingdom For The King' Izvor: Promo fotografije / Autor: Viktor Drago